Camps

 

AC Hockey & Titan Sports Management anordnar Camps för yngre spelare i Nordamerika. Här har vi samlat bilder från Camp Calgary, Kanada 2018 och Vancouver, Kanada 2019. 

NHL draft

 

Efter varje hockeysäsong, i slutet på juni är den årliga NHL draften då NHL klubbarna draftar nya unga talanger. AC Hockey har många spelare som draftats genom åren och vi är ofta på plats och stöttar våra spelare. Här samlar vi bilder på de spelare som blivit valda i NHL draften de senaste åren.  

Stanley Cup

 

Stanley Cup är det största en hockeyspelare kan vinna. Stanley Cup avgörs mellan april och juni varje år. Flera av våra spelare har vunnit Stanley Cup och AC Hockey har varit med och firat dessa oförglömliga ögonblick. 

Säsong 19/20

 

Vi reser och träffar spelare runt om i hela världen och delar deras framgångar och höjdpunkter. Häng med oss under hockeysäsongen 2019/2020 i bilder här. 

Säsong 20/21

 

Vi reser och träffar spelare runt om i hela världen och delar deras framgångar och höjdpunkter. Häng med oss under hockeysäsongen 2020/2021 i bilder här. 

Säsong 17/18

 

Vi reser och träffar spelare runt om i hela världen och delar deras framgångar och höjdpunkter. Häng med oss under hockeysäsongen 2017/2018 i bilder här.