Vi gör kontraktsförhandlingar med klubbar runt om i världen. Med lång erfarenhet och goda kontakter i branschen ser vi vill att kontrakten förhandlas fram med de bästa möjliga villkoren som rör frågor om bland annat lön, avtalstid, bostad och bonusar.

Vi sätter en långsiktig plan för spelaren tillsammans med dennes föräldrar (om spelaren är junior). Planen ska innehålla en utvecklingsplan både idrottsmässigt och socialt. Vi tar ett helhetsgrepp om våra spelares utveckling och lägger stor vikt på spelares teknik, fysik och talang.

AC Hockey hjälper till med ekonomisk rådgivning och försäkringsfrågor, med bred kompetens och lång erfarenhet kan vi erbjuda och hjälpa våra spelare med dessa frågor.

Vi arbetar hårt för att ha en god relation med våra spelare och finns närvarande under hela tiden. För oss är det inte bara viktigt att träffa och titta på ishockeymatcher, vi möter sportchefer och tittar hela tiden på spelare som kan vara intressanta för framtiden.

Kontraktsförhandling

Utvecklingsplan

Relation

Rådgivning

Tjänster

 

För många unga hockeytalanger är det stora målet att nå den absoluta världseliten – att bli ett NHL proffs. Att bli draftad i unga år av en NHL-klubb är ett kvitto på att man har potential att bli NHL-spelare – men det är bara början på en resa. Vägledning och rätt rådgivning gör att spelaren kan fokusera på rätt saker. Vi hjälper dig att lyckas.